Alice

Je bent druk bezig met het organiseren van een feest voor de verjaardag van jouw dochter.  Je hebt dit jaar gekozen voor een Alice in Wonderland thema. Samen met je zus ben je op het internet aan het zoeken naar een leuke verjaardagstaart en versieringen in het thema. Plotseling rent er een PostNL bezorger voorbij. De bezorger zegt tegen zichzelf dat hij veel te laat is. Je zet de laptop aan de kant en volgt de bezorger. Hij verdwijnt  achter een deur. Nieuwsgierig als je bent loop jij ook de kamer in. De kamer is helemaal versierd in de Alice in Wonderland stijl. Wat je het eerste opvalt  is een taart op een glazen taartstandaard. De taart is versierd met Alice figuren. Aan het figuurtje hangt een label met daarop 'Koop mij'. Je stopt het figuurtje in je zak en draait je om. Daar op een tafel staat een set met Alice figuren. Je loopt naar de tafel toe en zit dat er aan deze figuren ook labeltjes zitten. Je pakt de figuren van de tafel en propt deze ook in jouw zak. TING. De klok slaat 15.00 uur. Wat is het laat! Je rent de deur uit en valt in een zwart gat. Even later schrik je wakker. De deurbelt gaat. Het was allemaal maar een droom. Pff dan maar weer op zoek. Je opent de voordeur. Voor je staat de PostNL bezorger met een pakketje van Fee Taart en Traktaties gericht aan jou. Binnen open je meteen de doos. In de doos zitten.. Alice figuren!! Misschien was het toch geen droom!                                Jose Bakery

 

Hier onder alle artikels van Alice. Aan de linkerkant de MENU met alle thema's.

Bovenin zie je het algemene menu (niet per thema verdeelt) met allerlei artikels voor uw verjaardagfeestje (uitdeel, traktatie, zakjes, presentjes), cadeautjes, bedankjes (bijv. voor de juf of de gasten van jouw feestje), versiering voor taarten en cupcakes en meer.

Supermario Taart

Ook kan je taart en cupcakes bestellen bij Jose BakeryFeestartikelen (slingers, tafelkleed, bekers...)  heeft ze ook. Printables voor op de taart? Bij haar wel te bestellen! 

Een prachtig onvergetelijk cadeau? Je kan een portret in oprdracht laten maken bij DragonArt

Sorteer op
Sorteer op

MAATREGELS CORONAVIRUS

Houd rekening met vertragingen van 1-2 dagen in Nederland en zo’n 4 dagen buiten Nederland

Gastenboek

  • 24-10-2020 - Heel blij,super service,werd zelfs thuis afgeleverd per uitzondering lees meer
  • 20-09-2020 - prima geregeld, snel bezorgd.
    Top! lees meer
  • 04-09-2020 - Prima service! lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2020 kiralunafei | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel